Partners

 
 

Wolters Kluwer is een van de grootste aanbieders van informatie, software, tools en diensten voor juridische en fiscale professionals. Wereldwijd werken honderdduizenden professionals iedere dag met onze software. Voor hun dagelijks werk vertrouwen zij op onze jarenlange expertise en op onze producten. Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing komen wij nu en in de toekomst tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow tools. Onze divisie Tax & Accounting levert financial professionals slimme software, waaronder Twinfield online boekhouden, het office management systeem Alure voor accountants- en administratiekantoren en Basecone voor document scannen & herkennen. Internationaal behoren we tot de tot de top drie aanbieders van boekhoudsoftware en gerelateerde diensten, waarmee wij dagelijks de samenwerking tussen duizenden accountants, boekhouders en ondernemers faciliteren. Onze oplossingen zijn eenvoudig te koppelen aan vrijwel alle aanverwante systemen en applicaties. Zo is data en managementinformatie actueel en altijd beschikbaar. En uiteraard, dankzij onafhankelijke certificering ‘Zeker Online’, gegarandeerd veilig. Kijk voor meer informatie op www.twinfield.nl.

Basecone is dé nieuwe manier van verwerken van facturen en documenten voor accountants, bedrijven en ondernemers.

 

PCA Mobile levert een totaalconcept voor service, planning & onderhoud in een werkorder gestuurd proces voor de volledige afhandeling van uw processen. Bekijk de volledige documentatie hier.

 

De processen rondom inslag, opslag en uitslag worden real time verwerkt met onze applicatie. De informatie wordt automatisch uitgewisseld tussen BizBloqs en Newbase. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de logistieke processen. U heeft het magazijn dankzij onze scan-applicatie onder controle. Logistiek was nog nooit zo simpel.

 

Eenvoudig declareren met onze online declaratiesoftware. 

 

 

App4Sales, dé mobiele sales app. Wanneer u op een beurs, in een showroom of bij een klant op locatie bent, wilt u een verkooporder snel kunnen afronden.

 

 

Google apps, mail, agenda, tekstverwerker, spreadsheet, presentatie programma, video conferencing alles in 1.

 

 

Office 365, mail, agenda, tekstverwerker, spreadsheet, presentatie programma, video conferencing alles in 1.