Accountants

Newbase werkt al jaren samen met accountants- en administratiekantoren om cliënten die een uitbreiding wensen op de boekhouding te voorzien van een goed ingericht bedrijfsproces. Wij begrijpen dat die samenwerking valt of staat met tevreden klanten. Wij spelen het daarom helemaal op safe. Op basis van een inventarisatie bij uw cliënt vertellen wij wat de mogelijkheden maar ook wat de onmogelijkheden zijn! Bij de inrichting van Newbase houden wij rekening met het door u geadviseerde rekeningschema en werkwijze. Newbase zorgt voor een naadloze integratie met Twinfield door alle journaalposten direct door te zetten met behulp van webservices. En Newbase zorgt er altijd voor dat zij uw cliënten maximaal ondersteunen zowel voor als na de implementatie. Het succes van deze aanpak blijkt uit de talrijke klantcases op deze website. In vrijwel alle gevallen maakt de accountant onlosmakelijk onderdeel uit van de algehele klanttevredenheid van de cliënt over de Newbase oplossing. 

Uw cliënt maakt al gebruik van Twinfield online boekhouden

Nu wil uw cliënt ook het gemak van online projectmanagement, voorraadbeheer, service & support modules etc. Newbase levert hiervoor een compleet geïntegreerd systeem.

De financiële transacties blijven plaatsvinden in Twinfield. Alle inkoop- en verkoopfacturen, samen met de debiteuren en crediteuren, worden binnen Twinfield geboekt als conceptboeking. Als accountant behoudt u dus de volledige controle samen met de klant over de boekhouding. De klant heeft de ondersteuning voor zijn bedrijfsprocessen, u heeft uw zicht op de financiële reflectie daarvan.

Uw cliënt gaat werken met Newbase en Twinfield

U hebt altijd de boekhouding voor de cliënt gedaan en besluit samen met uw cliënt dat het tijd is om de complete administratie uit te breiden met de combinatie van Newbase en Twinfield. Indien u een debiteuren/crediteuren administratie gebruikte, kunnen wij eenvoudig met een conversiesheet het Newbase systeem vullen met dezelfde debiteuren- en crediteurengegevens De klant beschikt nu over volledige bedrijfssoftware, en genereert uit Newbase online automatisch complete financiële transacties. Al deze transacties worden automatisch geboekt in Twinfield zodat er veel minder fouten worden gemaakt.

De klant heeft zijn gehele proces van A tot Z op orde. U als accountant hebt compleet overzicht aangezien het inkoop- en verkoopboek nu volledig automatisch wordt gevuld door Newbase, en de facturen als conceptboekingen klaar staan.

Voorraad

Voorraad transacties
Voorraad herwaardering
Voorraad mutaties

Logistiek

Goederen ontvangst
Prijsverschillen bij ontvangst
Goederen uitgifte

Administratie

Crediteuren
Inkoopfacturen
Debiteuren
Verkoopfacturen

Projecten

Onderhanden werk
Percentage of completion
Tijd
Kosten

Controle binnen Newbase

Wilt u als accountant inzage in de boekingen van uw klant? Dat kan heel eenvoudig online: via de accountantsportal in Newbase. Alle boekingen die worden doorgezet vanuit Newbase naar Twinfield hebben een uniek volgnummer. Zo kunt u het document direct in Newbase vinden.

Hebt u vragen over boekingen die gegenereerd zijn door Newbase binnen Twinfield? Als accountant kunt u zonder kosten met onze service & support desk overleggen over boekingen van uw klant.

Accountants training

Newbase Quickstart training voor accountants.
Deze training duurt een halve dag en geeft u een introductie van de mogelijkheden van Newbase en de ondersteunde product/markt combinaties. Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over alle journaalposten die worden gegenereerd. Bovendien besteden wij tijd aan de controlemogelijkheden op de administratie van uw cliënten. Na deze training kunnen relatiebeheerders sneller een juist advies geven aan klanten.  Deze training is kostenloos en wordt regelmatig gegeven op ons kantoor in Amsterdam.

Prijzen Newbase

Abonnementen via accountants- en administratiekantoren. Speciaal voor accountants- en administratiekantoren hebben we naast de bestaande abonnementen een meekijk abonnement. Deze dienstverlening is voor u kostenloos! Voor uw klanten heeft Newbase de onderstaande mogelijkheden. 

Meekijken

Geen abonnementskosten
voor meekijken bij cliënten. Handig voor controletaken.

€ 0,00

Geschikt voor accountants om mee te kijken binnen de Newbase applicatie. U houdt een financiële vinger aan de pols en kan, zonder contact op te moeten nemen met de ondernemer, direct in de administratie van Newbase meekijken.

Serv. & Supp.

Newbase rekent aan
uw cliënt per
gelijktijdige gebruiker/maand.

€ 83,00

Geschikt voor handels- of professionele projectorganisaties die naast het standaardproces van het abonnement Handel en/of Projecten aanvullend nazorg verlenen aan hun klanten met service-contracten en service-aanvragen, alsmede periodieke facturatie.

Projecten

Newbase rekent aan
uw cliënt per
gelijktijdige gebruiker/maand.

€ 73,00

Geschikt voor professionele projectorganisaties die snel en efficiënt hun projecten, uren en onderhanden werk willen voeren. Alle functies van het abonnement Handel zijn hierbij inbegrepen zodat uw klanten eenvoudig hun artikelen kunnen administreren op een project.

Handel

Newbase rekent aan
uw cliënt per
gelijktijdige gebruiker/maand.

€ 68,00

Geschikt voor handelsorganisaties die snel en efficiënt hun proces van relatiebeheer tot inkoop, verkoop, voorraad willen voeren. 

Aangesloten accountants

Alle Twinfield accountants- en administratiekantoren kunnen Newbase in combinatie met Twinfield aanbieden. Newbase verzorgt dan de demonstratie, alsmede implementatie en service & support.

Klik hier voor administratie- en accountantskantoren die de geïntegreerde oplossing Newbase & Twinfield aanbieden als onderdeel van de dienstverlening.