Flexibiliteit

Traditionele ERP is, eenmaal ingericht, in beton gegoten. Fijn als het werkt maar de organisatie kan niet snel veranderingen doorvoeren, om nog maar niet te spreken over de te maken extra kosten. Met Newbase maakt u gebruik van software die juist bij uitstek geschikt is om veranderende omstandigheden binnen de organisatie te automatiseren. Newbase maakt namelijk geen maatwerk en heeft door de architectuur en de compleetheid van de oplossing erg veel mogelijkheden om ook een nieuwe aanpak te ondersteunen. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor Newbase. Want de tijd dat je jaar in, jaar uit hetzelfde kon blijven doen, bestaat niet meer. Een bijkomend voordeel van de flexibiliteit van Newbase is bovendien dat u Newbase in stapjes kunt introduceren binnen de organisatie. U bepaalt zelf wanneer u een aanvullend proces introduceert.

Snel op de rit

Bij Newbase is de implementatie altijd op maat. Tijdens de inventarisatie zorgen wij voor afstemming tussen uw wensen en doelstellingen en de meest geschikte inrichting van Newbase. Door onze jarenlange ervaring is het mogelijk een duidelijke indicatie geven over de implementatietijd en garanderen wij dat na de implementatie direct aan de slag kan. Uw investering gaat vanaf dag 1 kosten besparen en voordelen opleveren!

Inzicht

Staat uw huidige ERP/CRM toepassing u wel toe om uw doelstellingen te realiseren? Meer te doen, met minder mensen en uw focus te zetten op het verhogen van de klanttevredenheid? U weet dat de interneteconomie andere eisen stelt aan uw onderneming. Vertrouw op Newbase om te sturen op uw belangrijke prestatie-indicatoren. In Newbase hebt u die beschikbaar in handige dashboards. Maar u kunt ook eenvoudig aanpassingen maken in uw afrekenmodel. Wilt u bijvoorbeeld producten verkopen met aanvullende onderhoudscontracten en de mogelijkheid om gemakkelijk per klantgroep andere prijsstellingen te hanteren? Met Newbase bent u in staat hierop in te spelen zonder maatwerk. En door de inzichtelijke dashboards ziet u wat wel en niet werkt, zodat u onmiddelijk in kunt grijpen.

 

Garantie op succes

Newbase heeft alle vertrouwen in de dienstverlening die zij levert. Door de gestandaardiseerde aanpak volgens ISO 9001, de inrichting op maat, de flexibiliteit van de toepassing en de veelzijdigheid durven wij met zekerheid te zeggen dat u na de oplevering 100 % tevreden zult zijn. Is dit niet het geval dan hebt u de mogelijkheid om uw abonnement direct stop te zetten en ontvangt u een creditnota voor de complete implementatie. Newbase zal er alles aan doen om uw doelstellingen te realiseren.

Google AppsTwinfieldISOOffice365
Ronald van der Wegen

"Per 1 jan 2013 zijn wij “live” met Newbase. Na een gedegen onderzoek van vijf gerenommeerde ERP-HRM-CRM aanbieders is bij ons de keuze op Newbase gevallen. Newbase gaf ons het beste gevoel om de financiële projectafhandeling beter op de rit te krijgen. We hebben ondertussen echt grip gekregen op de projectadministratie en Newbase geeft ons een duidelijk beeld of onze projecten goed gebudgetteerd zijn, ook het klantenbestand is up-to-date.

Binnen twee maanden na het “live” gaan zijn wij ook overgestapt van Unit 4 naar Twinfield in verband met de stroomlijning van ons administratieproces naar onze volle tevredenheid. Voor ons is de combinatie Newbase met Twinfield de beste keus."

Ronald van der Wegen - Sietec

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie: