Complete bedrijfssoftware

Gemiddeld zijn bij elke klant acht gelijktijdig actieve gebruikers in Newbase aan het werk, exclusief urenschrijvers. Alle klanten werken in de cloud, altijd met de laatste versie en niemand heeft maatwerk. Bij deze bedrijfsomvang is het noodzakelijk dat Newbase rijke functionaliteit biedt, zodat u alle kanten uit kunt om compleet te automatiseren. Om u een idee te geven: Newbase kent uitgebreide multi-company functionaliteit. U beheert daarmee uw klanten centraal, maar weet wel zeker dat ook uw dochteronderneming zicht heeft op de actuele kredietlimiet, kredietstatus en verkoophistorie van een klant. Neem de proef op de som en ervaar hoe u zonder maatwerk toch uw wensen om kunt zetten in een gestroomlijnd bedrijfsproces.

Efficiencywinst

Met Newbase heeft u het geschikte gereedschap om uw bedrijfsprocessen administratief slimmer, sneller en efficiënter op te zetten. Newbase garandeert een gestroomlijnd werkproces voor alle medewerkers en geeft een compleet overzicht van projecten, relaties, orders, offertes, marges, en al uw gemaakte afspraken en contracten met uw klanten. Geen post-its naast het scherm of postbakjes meer op de bureaus. Met Newbase is het papierloze kantoor en gestructureerd werken binnen bijvoorbeeld een ISO-normering binnen handbereik!

Kostenbesparing

De gebruikers van Newbase gaan niet alleen efficiënter met hun tijd om, zij besparen ook veel geld doordat zij alles maar een keer hoeven in te typen en de informatie dan voor alle geauthoriseerde medewerkers toegankelijk en beschikbaar is. Installaties en updates activeren is in de cloud verleden tijd en systeembeheer kan door de applicatiebeheerder eenvoudig zelf worden uitgevoerd. U hoeft zich niet meer bezig te houden met het configureren van PC's en netwerken. Newbase regelt het allemaal automatisch voor u. En door een goede inrichting van uw werkproces gaat u met Newbase elke dag kosten besparen. Reken maar uit wat het betekent als u uw servicegraad kunt verhogen en toch uw voorraad kunt verlagen. Of als u op tijd in kunt grijpen op uw projectkosten doordat Newbase signaleert dat uw consultants hun urenbudget dreigen te overschrijden.

Hoge klanttevredenheid

Werken met Newbase stelt u in staat om de communicatie met uw klanten te verbeteren. De communicatie met de klant vindt direct binnen Newbase plaats. Hierdoor kan er sneller worden gereageerd en kunnen alle medewerkers zien welke communicatie er heeft plaats gevonden. Met de rapportage die u over uw klantcontacten opbouwt, hebt u altijd een compleet overzicht over de zaken die bij uw klanten spelen, zodat u daar met uw dienstverlening optimaal op in kunt spelen. U zult merken dat de tevredenheid van uw klanten met sprongen vooruit zal gaan. Newbase kan worden uitgebreid met een service-ticket systeem zodat de ondersteuning van uw klanten binnen de vooraf gedefinieerde richtlijnen kan worden uitgevoerd. Door de complete rapportage ziet u of uw dienstverlening op of binnen het vooraf afgesproken niveau plaatsvindt. 

Google AppsTwinfieldISOOffice365
Angelo de Mul

“Als launching customer maakt Advanced Waste Water Solutions sinds dag één gebruik van Newbase. Wij werken naast het CRM pakket ook met de modules verkoop, inkoop, service intern en administratie. Dankzij deze modules worden de sales- en administratieprocessen overzichtelijk en eenvoudig. Alles wordt correct bijgehouden, startend van een Lead, naar een Kans, een Offerte en een Opdracht, met daaraan gekoppelde inkoop- en verkoopfacturen. Dit zorgt ervoor dat wij te allen tijde een goed overzicht houden van onze inkomsten en uitgaven. Wij bieden eveneens een servicepakket aan onze klanten, waardoor ook de module service & support voor ons een zeer logische keuze bleek. Deze module maakt het mogelijk om service contracten, opdrachten en rapporten gestructureerd bij te houden en op te volgen. Aangezien Newbase een internettoepassing is kunnen wij gemakkelijk vanuit diverse locaties onze data raadplegen. In de toekomst wensen wij ook ons productbeheer en voorraadbeheer via Newbase uit te voeren om zo onze processen nog verder te optimaliseren.” 

Angelo de Mul - Advanced Waste Water Solutions

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie: