Actieve monitoring

Traditionele ERP-systemen zijn goed in het achteruit kijken, maar leveren u onvoldoende grip op in het dagelijkse reilen en zeilen van uw bedrijf. Newbase stelt u in staat om de gang van zaken door diverse handige dashboards direct te analyseren. U hebt op elk moment actueel inzicht in de belangrijkste prestatie-indicatoren binnen uw bedrijf waardoor u vragen als: "Zijn onze projectkosten op dit moment in overeenstemming met ons budget?" of "Loopt de weekomzet volgens prognose?" met een druk op de knop kunt beantwoorden. Hierdoor kunt u veel sneller ingrijpen dan u tot nu toe gewend bent. Actieve monitoring helpt u om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

 

Integratie met Microsoft Office of Google Apps en Drive

In de cloud gebruik maken van professionele bedrijfssoftware biedt u de mogelijkheid om ook uw agenda en documenten beter te beheren. Of u nu met Microsoft of Google werkt, u legt uw klantgegevens slechts een keer vast in Newbase en maakt er gebruik van in al uw favoriete Office-applicaties of Google Docs. Uw mail en agenda beheert u in Newbase waardoor al uw correspondentie en data op een plek is in te zien en te controleren. Door de perfecte integratie met Google Apps en Microsoft Office is dubbele invoer verleden tijd.

Perfect samenwerkend met Twinfield en Basecone

Alle klanten van Newbase maken gebruik van het online boekhoudpakket Twinfield. Twinfield en Newbase hebben nauw samengewerkt om een naadloze integratie te realiseren waarin de aansluiting is verzekerd. Uiteraard is de koppeling officieel gecertificeerd als Twinapp. Voor het verwerken van uw inkomende facturenstroom kunt u gebruikmaken van Basecone. In Basecone scant u de facturen zodat u ze daarna in Newbase kan verwerken. De volledig geautomatiseerde samenwerking met Twinfield en Basecone zorgt ervoor dat uw boekhouding direct op orde is, bespaart u tijd, voorkomt de kans op fouten en beperkt uw inspanning tot een minimum. Uw team kijkt altijd naar up-to-date gegevens waardoor u optimaal met uw klanten kunt communiceren.

 
Google AppsTwinfieldISOOffice365
Jeroen Hovinga

"Met Newbase brengen wij eenvoudig structuur in een sterk groeiende klanten- en prospect bestand. Taken zijn eenvoudig in te stellen waardoor wij op het afgesproken moment met de prospect of de klant op de gewenste manier in contact komen. Mail en agenda synchroniseren moeiteloos met onze Google Apps Business toepassing. In de praktijk bewijst Newbase de klant van een uitstekende service te voorzien.

Als Google Apps partner geven velen van onze klanten die Newbase gebruiken aan, na een intensive selectie bewust voor Newbase gekozen te hebben en daar nog altijd volledig achter te staan. Voor bedrijven die (van plan zijn te) werken met Google Apps Business en Twinfield, brengt Newbase een mooie CRM /ERP oplossing uit waardoor er structureel meer tijd overblijft voor hun kernactiviteiten."

Jeroen Hovinga - Synmotive

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie: