Actieve monitoring

Traditionele ERP-systemen zijn goed in het achteruit kijken, maar leveren u onvoldoende grip op in het dagelijkse reilen en zeilen van uw bedrijf. Newbase stelt u in staat om de gang van zaken door diverse handige dashboards direct te analyseren. U hebt op elk moment actueel inzicht in de belangrijkste prestatie-indicatoren binnen uw bedrijf waardoor u vragen als: "Zijn onze projectkosten op dit moment in overeenstemming met ons budget?" of "Loopt de weekomzet volgens prognose?" met een druk op de knop kunt beantwoorden. Hierdoor kunt u veel sneller ingrijpen dan u tot nu toe gewend bent. Actieve monitoring helpt u om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

 

Integratie met Microsoft Office of Google Apps en Drive

In de cloud gebruik maken van professionele bedrijfssoftware biedt u de mogelijkheid om ook uw agenda en documenten beter te beheren. Of u nu met Microsoft of Google werkt, u legt uw klantgegevens slechts een keer vast in Newbase en maakt er gebruik van in al uw favoriete Office-applicaties of Google Docs. Uw mail en agenda beheert u in Newbase waardoor al uw correspondentie en data op een plek is in te zien en te controleren. Door de perfecte integratie met Google Apps en Microsoft Office is dubbele invoer verleden tijd.

Perfect samenwerkend met Twinfield en Basecone

Alle klanten van Newbase maken gebruik van het online boekhoudpakket Twinfield. Twinfield en Newbase hebben nauw samengewerkt om een naadloze integratie te realiseren waarin de aansluiting is verzekerd. Uiteraard is de koppeling officieel gecertificeerd als Twinapp. Voor het verwerken van uw inkomende facturenstroom kunt u gebruikmaken van Basecone. In Basecone scant u de facturen zodat u ze daarna in Newbase kan verwerken. De volledig geautomatiseerde samenwerking met Twinfield en Basecone zorgt ervoor dat uw boekhouding direct op orde is, bespaart u tijd, voorkomt de kans op fouten en beperkt uw inspanning tot een minimum. Uw team kijkt altijd naar up-to-date gegevens waardoor u optimaal met uw klanten kunt communiceren.

 
Google AppsTwinfieldISOOffice365
Roel Driessen

"Sinds vorig jaar (2012, red.) gebruiken wij Newbase met veel plezier. Vanuit ons boekhoudpakket Twinfield werd de behoefte aan een duidelijk en gekoppelde facturatie-, ERP-, CRM-pakket steeds groter. Newbase biedt hiervoor een complete, professionele en intuïtieve oplossing, waarbij een maximale efficiency wordt gecreëerd door een intensieve en interactieve communicatie met de klant.

In veel gevallen biedt de applicatie de juiste oplossing, maar tegelijkertijd wordt flexibel en pro-actief meegedacht over wensen van de klant en verbetering van de applicatie. Newbase is in mijn ervaring de ideale oplossing voor bedrijven die efficiënt willen werken door eenvoudig een alles-in-één oplossingen te creëren tussen Twinfield en een CRM/ERP-pakket."

Roel Driessen - Easy Swim

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie: