Twinfield

Twinfield

Newbase is strategisch partner van Twinfield, marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Als abonnee hebt u toegang tot uw online boekhouding die net als Newbase een veilige internetverbinding kent en vanaf iedere plaats en op ieder gewenst tijdstip bereikbaar is.

Als u Twinfield voor de boekhouding gebruikt, is Newbase een logische vervolgstap als er een aanvullend bedrijfsproces te automatiseren valt. De twee diensten zijn volledig geïntegreerd en is standaard inbegrepen in uw Newbase abonnement. Alle boekingen in Newbase worden automatisch doorgezet naar de online service van Twinfield. Compleet met alle relevante gegevens over debiteuren en crediteuren. Zo heeft u in één keer uw bedrijfsprocessen én uw financiële huishouding op orde.

Ondernemer

U maakt gebruik van Twinfield online boekhouden.
Nu wilt u ook het gemak van online projectmanagement, voorraadbeheer, service & support modules etc. Newbase levert hiervoor een compleet geïntegreerd systeem. De financiële transacties blijven plaatsvinden in Twinfield. Alle inkoop- en verkoopfacturen, samen met de debiteuren en crediteuren, worden binnen Twinfield geboekt als conceptboeking. Samen met uw accountant behoudt u dus de volledige controle over de boekhouding.
Gebruikt u de Basecone applicatie als scanoplossing? Ook deze dienst is volledig binnen Newbase geïntegreerd zodat u de keten volledig automatiseert. De integratie met Basecone is ook standaard inbegrepen in uw abonnement. 

Controle binnen Newbase

Wilt u samen met uw accountant uw boekingen controleren? Dat kan heel eenvoudig online: via de accountantsportal in Newbase. Alle boekingen die worden doorgezet vanuit Newbase naar Twinfield hebben een uniek volgnummer (boekstuknummer). Zo kunt u én uw accountant een boeking altijd in Newbase vinden.

Service & Support desk.
Hebt u vragen over boekingen die gegenereerd zijn door Newbase binnen Twinfield? Onze service & support desk helpt u graag verder om de boekingsgang volledig inzichtelijk te maken. 

Thomas Lemstra

"In januari 2013 zijn volledig overgestapt op Newbase. Wij hebben gekozen voor Newbase, omdat het een ERP / CRM systeem is dat op transparante en efficiënte wijze bijdraagt aan: ons voorraadbeheer / ons debiteurenbeheer / onze facturatie / onze salesactiviteiten.

Daarnaast was het voor ons, met klanten over de gehele wereld, van belang dat het systeem meertalig ingericht kan worden. Tijdens de implementatie van het systeem hebben wij de service en ondersteuning vanuit Newbase als prettig en proactief ervaren. Wij verwachten dan ook dat Newbase zal bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie!"

Thomas Lemstra - Low Pressure Studio

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie: