Twinfield

Twinfield

Newbase is strategisch partner van Twinfield, marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Als abonnee hebt u toegang tot uw online boekhouding die net als Newbase een veilige internetverbinding kent en vanaf iedere plaats en op ieder gewenst tijdstip bereikbaar is.

Als u Twinfield voor de boekhouding gebruikt, is Newbase een logische vervolgstap als er een aanvullend bedrijfsproces te automatiseren valt. De twee diensten zijn volledig geïntegreerd en is standaard inbegrepen in uw Newbase abonnement. Alle boekingen in Newbase worden automatisch doorgezet naar de online service van Twinfield. Compleet met alle relevante gegevens over debiteuren en crediteuren. Zo heeft u in één keer uw bedrijfsprocessen én uw financiële huishouding op orde.

Ondernemer

U maakt gebruik van Twinfield online boekhouden.
Nu wilt u ook het gemak van online projectmanagement, voorraadbeheer, service & support modules etc. Newbase levert hiervoor een compleet geïntegreerd systeem. De financiële transacties blijven plaatsvinden in Twinfield. Alle inkoop- en verkoopfacturen, samen met de debiteuren en crediteuren, worden binnen Twinfield geboekt als conceptboeking. Samen met uw accountant behoudt u dus de volledige controle over de boekhouding.
Gebruikt u de Basecone applicatie als scanoplossing? Ook deze dienst is volledig binnen Newbase geïntegreerd zodat u de keten volledig automatiseert. De integratie met Basecone is ook standaard inbegrepen in uw abonnement. 

Controle binnen Newbase

Wilt u samen met uw accountant uw boekingen controleren? Dat kan heel eenvoudig online: via de accountantsportal in Newbase. Alle boekingen die worden doorgezet vanuit Newbase naar Twinfield hebben een uniek volgnummer (boekstuknummer). Zo kunt u én uw accountant een boeking altijd in Newbase vinden.

Service & Support desk.
Hebt u vragen over boekingen die gegenereerd zijn door Newbase binnen Twinfield? Onze service & support desk helpt u graag verder om de boekingsgang volledig inzichtelijk te maken. 

Ronald van der Wegen

"Per 1 jan 2013 zijn wij “live” met Newbase. Na een gedegen onderzoek van vijf gerenommeerde ERP-HRM-CRM aanbieders is bij ons de keuze op Newbase gevallen. Newbase gaf ons het beste gevoel om de financiële projectafhandeling beter op de rit te krijgen. We hebben ondertussen echt grip gekregen op de projectadministratie en Newbase geeft ons een duidelijk beeld of onze projecten goed gebudgetteerd zijn, ook het klantenbestand is up-to-date.

Binnen twee maanden na het “live” gaan zijn wij ook overgestapt van Unit 4 naar Twinfield in verband met de stroomlijning van ons administratieproces naar onze volle tevredenheid. Voor ons is de combinatie Newbase met Twinfield de beste keus."

Ronald van der Wegen - Sietec

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie: