Werken bij Newbase

Wil je onderdeel uitmaken van het team van Newbase,  stuur dan een mail naar jobs@newbase.nl Laat ons weten in welke rol je denkt te kunnen meewerken aan het succes van Newbase en stuur daarbij een helder en beknopt curriculum vitae mee en/of linkedinprofiel.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

 

 
Arie Visscher

"Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met de applicatie van Newbase, maar dan via een server client platform. Vorig jaar hebben wij besloten op zoek te gaan naar een cloud solution. Dit biedt de mogelijkheid om 24/7 bij je informatie te kunnen, vanaf een PC, laptop, smartphone en tablet. Maximale flexibiliteit en voor een vaste prijs per gebruiker per maand. Na een selectie van verschillende leveranciers is wederom unaniem gekozen voor Newbase.

Inmiddels hebben wij Newbase Online gekoppeld aan PCA Mobile, die met de applicatie NextMo de mogelijkheid biedt om onze hele buitendienst via tablets geautomatiseerd aan te kunnen sturen. Ons track-and-trace systeem Ctrack ‘praat’ met PCA Mobile en Twinfield is als boekhoudsysteem gekoppeld. Zo hebben we de cirkel rond en kunnen wij op al ons werk de kosten en baten monitoren. Dat laatste is realtime inzichtelijk via dashboards in Newbase Online. We verwachten hiermee een grote stap richting de toekomst te zetten.

Het werken met een bedrijf als Newbase kunnen wij het best omschrijven als partners in business. Er wordt gedacht in oplossingen en ze zijn te allen tijde bereid om mee te denken over een efficiënt werkproces."

Arie Visscher - Novanet
Google AppsTwinfieldISOOffice365