Zakelijke dienstverleners kiezen voor Newbase

Voordelen voor u:
 • Complete uren- en projectadministratie in één systeem
 • Overzichtelijk van offerte naar opdracht naar factuur
 • Eenvoudig en snel offertes aanmaken
 • Opbouw en beheer kennisdatabank en klachtenadministratie
 • Met één programma uw hele projectadministratie beheren
 • Beheren klant- en interne projecten
 • Snel tijdschrijven via mobiele app
Uitbreidbaar met service- en support functionalilteit: 
 • Automatisch verwerken servicetickets
 • Inzage in rendement support afdeling
 • Flexibel beheren van abonnementen
 • Klanttevredenheid en rendement omhoog
 • Uitbreidbaar met module Internet support portal
Klantcases bekijken

De complete projectadministratie online

Van ureninvoer via smartphones tot servicecontracten en support tickets via het web

Prijzen en implementatie

Newbase is geen traditionele Projectadministratie- of CRM leverancier. Wij geloven in software die snel aan te passen is aan veranderende omstandigheden en u direct ondersteunt bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Ja u kunt uw projecten beheren in Newbase, uw uren administreren, uw relaties beheren en heeft actueel overzicht op uw positie onderhanden werk. Maar wat opvalt in Newbase is dat het u helpt om uw complete administratie te stroomlijnen. (Service-)Contracten beheren? Het kan met Newbase. Uw projecten beheren volgens ISO-normering? Natuurlijk met Newbase. Maandelijks uw facturen stroomlijnen met vaste abonnemenstprijzen en aanvullende uur/factuurregels? In Newbase houdt u het overzicht.  Service tickets uitdelen? Vertrouw op Newbase. Uw klanten toegang geven tot een service- en support portal? Met een aanvullend abonnement is zelfs dit standaard mogelijk.

Uw investering bedraagt € 73,00 per gelijktijdige gebruiker per maand voor de complete project- en urenadministratie, minimaal drie gebruikers. Facturatie per kwartaal. Medewerkers die alleen uren schrijven worden apart berekend tegen een sterk gereduceerd tarief. Newbase hanteert ook hier een prijsmodel met gelijktijdige ingelogde extra gebruikers ad € 25,00 per gelijktijdige extra gebruikers. Afhankelijk van de invoerfrequentie van uw medewerkers kunnen wel acht tot tien medewerkers probleemloos uren schrijven met een extra tijdschrijf-gebruiker.

Indien u behoefte hebt aan uitbreidingen op het gebied van service, onderhoud of support functionaliteit bedraagt uw totale investering € 83,00 per gelijktijdige gebruiker per maand voor alle gebruikers. Medewerkers die alleen uren schrijven worden apart berekend tegen een sterk gereduceerd tarief. Newbase hanteert ook hier een prijsmodel met gelijktijdige ingelogde extra gebruikers ad € 25,00 per gelijktijdige extra gebruikers. Afhankelijk van de invoerfrequentie van uw medewerkers kunnen wel acht tot tien medewerkers probleemloos uren schrijven met een extra tijdschrijf-gebruiker. De investering voor het gebruik van de Internet Support Portal bedraagt € 100,00 per maand.

Google AppsTwinfieldISOOffice365
Angelo de Mul

“Als launching customer maakt Advanced Waste Water Solutions sinds dag één gebruik van Newbase. Wij werken naast het CRM pakket ook met de modules verkoop, inkoop, service intern en administratie. Dankzij deze modules worden de sales- en administratieprocessen overzichtelijk en eenvoudig. Alles wordt correct bijgehouden, startend van een Lead, naar een Kans, een Offerte en een Opdracht, met daaraan gekoppelde inkoop- en verkoopfacturen. Dit zorgt ervoor dat wij te allen tijde een goed overzicht houden van onze inkomsten en uitgaven. Wij bieden eveneens een servicepakket aan onze klanten, waardoor ook de module service & support voor ons een zeer logische keuze bleek. Deze module maakt het mogelijk om service contracten, opdrachten en rapporten gestructureerd bij te houden en op te volgen. Aangezien Newbase een internettoepassing is kunnen wij gemakkelijk vanuit diverse locaties onze data raadplegen. In de toekomst wensen wij ook ons productbeheer en voorraadbeheer via Newbase uit te voeren om zo onze processen nog verder te optimaliseren.” 

Angelo de Mul - Advanced Waste Water Solutions

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie: