Klanten aan het woord.

Hoe denken onze klanten over Newbase?

Intraco

Klant sinds 2002, doen over de hele wereld zaken met Newbase vanuit 5 companies.

Inventflow

Klant sinds 2014, leveren komplete internationale dienstverlening vanuit verschillende companies

Support

Onze gebruikers aan het woord inzake de support verlening van Newbase.

"In januari 2013 zijn volledig overgestapt op Newbase. Wij hebben gekozen voor Newbase, omdat het een ERP / CRM systeem is dat op transparante en efficiënte wijze bijdraagt aan: ons voorraadbeheer / ons debiteurenbeheer / onze facturatie / onze salesactiviteiten.

Daarnaast was het voor ons, met klanten over de gehele wereld, van belang dat het systeem meertalig ingericht kan worden. Tijdens de implementatie van het systeem hebben wij de service en ondersteuning vanuit Newbase als prettig en proactief ervaren. Wij verwachten dan ook dat Newbase zal bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie!"

Thomas Lenstra, Bataleon

"Sinds vorig jaar (2012, red.) gebruiken wij Newbase met veel plezier. Vanuit ons boekhoudpakket Twinfield werd de behoefte aan een duidelijk en gekoppelde facturatie-, ERP-, CRM-pakket steeds groter. Newbase biedt hiervoor een complete, professionele en intuïtieve oplossing, waarbij een maximale efficiency wordt gecreëerd door een intensieve en interactieve communicatie met de klant.

In veel gevallen biedt de applicatie de juiste oplossing, maar tegelijkertijd wordt flexibel en pro-actief meegedacht over wensen van de klant en verbetering van de applicatie. Newbase is in mijn ervaring de ideale oplossing voor bedrijven die efficiënt willen werken door eenvoudig een alles-in-één oplossingen te creëren tussen Twinfield en een CRM/ERP-pakket."

Roel Driessen, Easyswim

"Per 1 jan 2013 zijn wij “live” met Newbase. Na een gedegen onderzoek van vijf gerenommeerde ERP-HRM-CRM aanbieders is bij ons de keuze op Newbase gevallen. Newbase gaf ons het beste gevoel om de financiële projectafhandeling beter op de rit te krijgen. We hebben ondertussen echt grip gekregen op de projectadministratie en Newbase geeft ons een duidelijk beeld of onze projecten goed gebudgetteerd zijn, ook het klantenbestand is up-to-date.

Binnen twee maanden na het “live” gaan zijn wij ook overgestapt van Unit 4 naar Twinfield in verband met de stroomlijning van ons administratieproces naar onze volle tevredenheid. Voor ons is de combinatie Newbase met Twinfield de beste keus."

Ronald van der Wegen, Sietec

"In januari zijn wij gestart met Newbase, een vernieuwend en transparant systeem dat geheel naar wens is in te richten.

In Newbase kunnen wij onze bedrijfsprocessen van A tot Z doorlopen. Ingevoerde gegevens, projectdocumenten en correspondentie kunnen op eenvoudige wijze worden gekoppeld en toegankelijk worden gemaakt voor alle medewerkers.

Daarnaast wordt onze financiële administratie, door middel van de koppeling tussen boekhoudpakket Twinfield en Newbase, op een juiste en overzichtelijke wijze gevuld.

Sinds het gebruik van Newbase is het aantal handelingen gereduceerd, waardoor wij een mooie efficiencyslag hebben kunnen maken!"

Mathieu Vaandrager

"Na een aantal jaar te hebben gewerkt met twee losse pakketten en een chinese koppeling ( handmatig over tikken) zijn wij in 2011 overgestapt op Newbase. Wat een genot dat nu alle boekingen direct in Twinfield staan (voor die tijd minstens 3 uur tikwerk op de maandag).

Daarnaast hebben wij heel veel herhaalopdrachten die wij voor onze klanten mogen uitvoeren en ook hierbij dupliceert Newbase de oude opdracht met een druk op de knop; pas snel de aantallen en de maten aan en je kunt gelijk weer de order opnieuw gaan verwerken."

Leon Toussaint

"Door de groei van ons bedrijf zochten wij naar een betrouwbaar ERP/CRM pakket wat gekoppeld kon worden aan Twinfield. Voor ons bedrijf is vanwege de omvang en complexiteit van de projecten een goede projectadministratie een must. Mede door de overzichtelijke projectadminstratie maar ook door de betrokkenheid die de mensen van Newbase tijdens de onderhandelingen in ons bedrijf toonden heeft de doorslag gegeven om voor dit pakket kiezen. Tijdens de implementatie is Newbase voor ons op maat ingericht. Oude adressenbestanden zijn bijvoorbeeld naadloos overgezet. Nu ruim 2 jaar later is iedereen binnen Rovitech zeer vertrouwd met Newbase. Onze projectadministratie is goed op orde, betrouwbaar en we hebben inzicht in de projecten. Door Newbase is onze productiviteit omhoog gegaan en kunnen we ons meer focussen op onze business. Ondanks dat we werken met twee ondernemingen werkt de koppeling met Twinfield prettig en geeft geen extra rompslomp.

Voor ons is Newbase niet meer weg te denken uit onze organisatie."

Tonny Weijmer

"Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met de applicatie van Newbase, maar dan via een server client platform. Vorig jaar hebben wij besloten op zoek te gaan naar een cloud solution. Dit biedt de mogelijkheid om 24/7 bij je informatie te kunnen, vanaf een PC, laptop, smartphone en tablet. Maximale flexibiliteit en voor een vaste prijs per gebruiker per maand. Na een selectie van verschillende leveranciers is wederom unaniem gekozen voor Newbase.

Inmiddels hebben wij Newbase Online gekoppeld aan PCA Mobile, die met de applicatie NextMo de mogelijkheid biedt om onze hele buitendienst via tablets geautomatiseerd aan te kunnen sturen. Ons track-and-trace systeem Ctrack ‘praat’ met PCA Mobile en Twinfield is als boekhoudsysteem gekoppeld. Zo hebben we de cirkel rond en kunnen wij op al ons werk de kosten en baten monitoren. Dat laatste is realtime inzichtelijk via dashboards in Newbase Online. We verwachten hiermee een grote stap richting de toekomst te zetten.

Het werken met een bedrijf als Newbase kunnen wij het best omschrijven als partners in business. Er wordt gedacht in oplossingen en ze zijn te allen tijde bereid om mee te denken over een efficiënt werkproces."

Arie Visscher

"Ons traject is gestart in oktober 2012. Na de eerste demo van Newbase ontstond direct het goede gevoel. Begin november zijn we begonnen aan de implementatie en vanaf 2013 zijn we gaan factureren vanuit Newbase, gecombineerd met een koppeling naar ons financiële systeem Twinfield. De snelle live gang was een feit.

De gevleugelde uitspraak: “direct op kop regelen” laat zien dat Newbase een organisatie is waar efficiency en effectiviteit belangrijke waarden zijn, gecombineerd met hun “no-nonsense” aanpak.

De verwerking van de servicecontracten, die een repeterend karakter hebben, kosten veel minder tijd. Overzicht binnen de projecten is eenvoudig gerealiseerd. Of dit nu een dashboard is of een lijst. Het mooie daarvan is dat deze manier van informatievoorziening in alle processen op dezelfde wijze tot stand komt. In de loop van 2013 hebben we de digitalisering van verkoop- en inkoopfacturen succesvol doorgevoerd."

Bas Witjes

Send mail
Follow
Subscribe
Connect

Copyright @2018 Newbase B.V.