Volledige integratie met Twinfield & Basecone.

Twinfield accountants adviseren Newbase.

Voordelen voor de Twinfield accountant

Newbase werkt al sinds 2010 samen met accountants- en administratiekantoren om cliënten die een uitbreiding wensen op de boekhouding te voorzien van een goed ingericht bedrijfsproces. Wij begrijpen dat die samenwerking valt of staat met tevreden klanten. Wij spelen het daarom helemaal op safe. Op basis van een inventarisatie bij de cliënt vertellen wij wat de mogelijkheden maar ook wat de onmogelijkheden zijn! Bij de inrichting van Newbase houden wij rekening met het geadviseerde rekeningschema en werkwijze. Newbase zorgt voor een naadloze integratie met Twinfield door alle journaalposten direct door te zetten met behulp van webservices. En Newbase zorgt er altijd voor de cliënten maximaal te ondersteunen zowel voor als na de implementatie.

Volledige integratie

Bekijk onderstaand onze volledige integratie. Met Newbase kan uw klant altijd vetrouwen op zijn resultaat. Door kostprijsboekingen in de juiste periode, % of completion boekingen, nog te ontvangen facturen posities  is Newbase  meer dan alleen een debiteuren en een verkoop boeking. Bekijk onze volledige helpdocumentatie hier.

Debiteuren

Debiteuren stamgegevens uit Newbase. Inclusief intercompany verkoop boek bij multi company.

Crediteuren

Crediteuren stamgegevens uit Newbase. Inclusief intercompany inkoop boek bij multi company.

Verkoopboek

Alle (inter) nationale verkoopfacturen, incl. kostprijs boekingen naar Newbase.

Inkoopboek

Alle (inter) nationale inkoopfacturen, multi currency, naar Newbase.

Voorraadmutaties

Live alle voorraad mutaties bij goederen ontvangsten en uitgiftes naar Newbase.

Project onderhanden werk

Volledige project onderhanden werk boekingen naar de balans, incl. % of completion.

Voorraadherwaardering

Op basis van vaste vereken prijs of gemiddelde inkoop voorraad herwaardering. 

Nog te ontvangen facturen positie

Bij ontvangst van goederen en/of diensten direct je kosten met een nog te ontvangen facturen boeking.

Service contracten

Een volledige journalisering inzake service naar Newbase.

Service periodieke facturatie

Periodieke dienstverlening kunnen factureren in Newbase inclusief verdeling.

Multicompany integratie

Volledige multicompany boekingen op basis van voorraad houdende organsiaties.

Tijd boeken in Twinfield

Alle soorten tijd, direct, indirect, declarabel, facturabel kunnen boeken.

Volledige Basecone integratie

Basecone koppelt met Newbase. Volledige integratie, van UBL facturen tot en met het afboeken van de nog te ontvangen facturen positie. 
Bekijk de volledige documentatie hier.

Crediteuren

Newbae boekt crediteuren naar Twinfield. Basecone gebruikt deze crediteuren.

Inkoop facturen

Basecone boekt of alle facturen naar Newbase, of alleen de project/voorrad facturen.

Nog te ontvangen facturen positie

Binnen Newbase controle op ontvangst en juiste inkoop prijs, tegenboeking “nog te ontvangen facturen.

Multicompany

Volledige ondersteuning voor multi company gebruik vanuit Basecone naar Newbase.

De cliënt maakt al gebruik van Twinfield online boekhouden.

Nu wil de cliënt ook het gemak van online projectmanagement, voorraadbeheer, service & support modules etc. Newbase levert hiervoor een compleet geïntegreerd systeem. De financiële transacties blijven plaatsvinden in Twinfield. Alle inkoop- en verkoopfacturen, samen met de debiteuren en crediteuren, worden binnen Twinfield geboekt als conceptboeking. Als accountant dus altijd de volledige controle samen met de klant over de boekhouding. De klant heeft de ondersteuning voor zijn bedrijfsprocessen, de accountant het zicht op de financiële reflectie daarvan.

De cliënt gaat werken met Newbase en Twinfield.

De boekhouding is altijd voor de cliënt gedaan en er wordt besloten samen met de cliënt dat het tijd is om de complete administratie uit te breiden met de combinatie van Newbase en Twinfield. Indien er een debiteuren/crediteuren administratie gebruikt wordt, kunnen wij eenvoudig met een conversiesheet het Newbase systeem vullen met dezelfde debiteuren- en crediteurengegevens. De klant beschikt nu over volledige bedrijfssoftware, en genereert uit Newbase online automatisch complete financiële transacties. Al deze transacties worden automatisch geboekt in Twinfield zodat er veel minder fouten worden gemaakt.

De klant heeft zijn gehele proces van A tot Z op orde. De accountant een compleet overzicht aangezien het inkoop- en verkoopboek nu volledig automatisch wordt gevuld door Newbase inclusief de gewenste memo boekingen, en de facturen als conceptboekingen klaar staan.

Controle binnen Newbase

Als accountant inzage in de boekingen van de klant? Dat kan heel eenvoudig online: via de accountantsportal in Newbase. Alle boekingen die worden doorgezet vanuit Newbase naar Twinfield hebben een uniek volgnummer. Zo is het document direct in Newbase vinden.

Zijn er vragen over boekingen die gegenereerd zijn door Newbase binnen Twinfield? Als accountant altijd zonder kosten met onze service & support desk overleggen over boekingen van de klant.

100% garantie.
Uniek in business software land.

Newbase levert met 100% garantie! Samen inventariseren we onze oplossing voordat we tot implementatie overgaan. Mocht bij de oplevering er geen tevredenheid zijn over de implementatie/functionaliteit van Newbase dan wordt niet alleen de service stopgezet en wordt een credit verleend voor de implementatiediensten!

Zonder twijfel, zonder discussie!


Send mail
Follow
Subscribe
Connect

Copyright @2018 Newbase B.V.