Koppel een systeem aan Newbase.

Komplete API beschikbaar.

Webservices, klik hier om naar de API website te navigeren.

Naast import- en export functionaliteiten biedt Newbase de mogelijkheid om externe applicaties automatisch te laten communiceren met Newbase. Een voorbeeld hiervan is het uitvragen van organisatie- of relatiegegevens, of de voorraad opvragen van producten binnen de Newbase applicatie voor de webshop. Zo zijn er vele toepassingen mogelijk van deze webservices binnen de Newbase applicatie. Newbase kent een uitgebreide lijst van webservices waarmee er zelf een integratie gerealiseerd kan worden. Hiermee kan Newbase met elke webapplicatie koppelen.

Is er een integratie gemaakt met Newbase die geschikt is voor andere gebruikers? Geef een naam, toepassing en omschrijving van de functionaliteit door aan onze Support Desk. De API-integratie kan ook getest worden door onze ontwikkelafdeling. Hier zijn wel (beperkte) kosten aan verbonden.

Hulp nodig bij het maken van een API-integratie? Wij hebben een team van externe ontwikkelaars met ruime ervaring binnen Newbase die de integratie snel en vakkundig kunnen maken. Weten of er al een integratie is tussen de applicatie en Newbase? Neem contact op met de afdeling verkoop via sales@newbase.nl. Samen met Newbase zelf een API-integratie ontwikkelen? Doe een API-supportaanvraag via de Support Desk van Newbase. Wij maken dan een plan en prijsopgave voor de ondersteuning. 

Send mail
Follow
Subscribe
Connect

Copyright @2018 Newbase B.V.