Webservices

Naast import- en export functionaliteit biedt Newbase de mogelijkheid om externe applicaties automatisch te laten communiceren met Newbase. Een voorbeeld hiervan is het uitvragen van organisatie- of relatiegegevens, of de voorraad opvragen van producten binnen de Newbase applicatie voor je webshop. Zo zijn er vele toepassingen mogelijk van deze webservices binnen de Newbase applicatie. Newbase kent een uitgebreide lijst van webservices waarmee je zelf een integratie kan realiseren. Hiermee kan Newbase met elke webapplicatie koppelen. 

Heb je een integratie gemaakt met Newbase die geschikt is voor andere gebruikers? Geef je naam, toepassing en omschrijving van de functionaliteit door aan onze Support Desk. Je API-integratie kan ook getest worden door onze ontwikkelafdeling. Hier zijn wel (beperkte) kosten aan verbonden. 

Klik hier voor de API specificaties

Hulp nodig bij het maken van een API-integratie? Wij hebben een team van externe ontwikkelaars met ruime ervaring binnen Newbase die de integratie snel en vakkundig voor je maken. Wil je weten of er al een integratie is tussen je applicatie en Newbase? Neem contact op met de afdeling verkoop via sales@newbase.nl. Wil je samen met Newbase zelf een API-integratie ontwikkelen? Doe je API-supportaanvraag via de Support Desk van Newbase. Wij maken dan een plan en prijsopgave voor de ondersteuning. 

Mathieu Vaandrager

"In januari zijn wij gestart met Newbase, een vernieuwend en transparant systeem dat geheel naar wens is in te richten.

In Newbase kunnen wij onze bedrijfsprocessen van A tot Z doorlopen. Ingevoerde gegevens, projectdocumenten en correspondentie kunnen op eenvoudige wijze worden gekoppeld en toegankelijk worden gemaakt voor alle medewerkers.

Daarnaast wordt onze financiële administratie, door middel van de koppeling tussen boekhoudpakket Twinfield en Newbase, op een juiste en overzichtelijke wijze gevuld.

Sinds het gebruik van Newbase is het aantal handelingen gereduceerd, waardoor wij een mooie efficiencyslag hebben kunnen maken!"

Mathieu Vaandrager - Crane Inspections

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie: