Webservices

Naast import- en export functionaliteit biedt Newbase de mogelijkheid om externe applicaties automatisch te laten communiceren met Newbase. Een voorbeeld hiervan is het uitvragen van organisatie- of relatiegegevens, of de voorraad opvragen van producten binnen de Newbase applicatie voor je webshop. Zo zijn er vele toepassingen mogelijk van deze webservices binnen de Newbase applicatie. Newbase kent een uitgebreide lijst van webservices waarmee je zelf een integratie kan realiseren. Hiermee kan Newbase met elke webapplicatie koppelen. 

Heb je een integratie gemaakt met Newbase die geschikt is voor andere gebruikers? Geef je naam, toepassing en omschrijving van de functionaliteit door aan onze Support Desk. Je API-integratie kan ook getest worden door onze ontwikkelafdeling. Hier zijn wel (beperkte) kosten aan verbonden. 

Klik hier voor de API specificaties

Hulp nodig bij het maken van een API-integratie? Wij hebben een team van externe ontwikkelaars met ruime ervaring binnen Newbase die de integratie snel en vakkundig voor je maken. Wil je weten of er al een integratie is tussen je applicatie en Newbase? Neem contact op met de afdeling verkoop via sales@newbase.nl. Wil je samen met Newbase zelf een API-integratie ontwikkelen? Doe je API-supportaanvraag via de Support Desk van Newbase. Wij maken dan een plan en prijsopgave voor de ondersteuning. 

Cees-Pieter den Hartog

"Met Newbase hebben we alles in één pakket. Voor ons is het in feite ons complete ERP-systeem, maar dan wel laagdrempelig en integraal. Omdat het honderd procent internet-gebaseerd is kunnen we waar dan ook (kantoor, thuis of onderweg) bij alle gegevens. Wij doen inmiddels onze complete bedrijfsadministratie met Newbase. We zijn begonnen met de inrichting van het CRM-deel, het invoeren van leads, het beheren van verkoopkansen en het efficiënt uitbrengen van offertes. Opdrachten en facturen kunnen nu eenvoudig worden gemaakt zonder dat er fouten worden gemaakt in dit proces.

Voor ons is het ook heel belangrijk dat alles meertalig werkt. We beschikken over verschillende talen-templates, zodat onze internationale klanten automatisch alle formulieren in hun eigen taal krijgen. De projectenmodule was binnen Yorizon als laatste aan de beurt om dit ook geheel te integreren binnen de organisatie. Inmiddels draait zowel de urenregistratie als de planning van resources. En naar volle tevredenheid.

Daarnaast beschikt het pakket over vele dashboard-mogelijkheden zodat management informatie actueel voorhanden is en direct actie mogelijk is. We ervaren Newbase als een enthousiast bedrijf met korte lijnen en altijd een snelle response op onze vragen."

Cees-Pieter den Hartog - Yorizon

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie: